Info

Tervetuloa osallistumaan Tampereen lääkäripäivien 2021 etätapahtumaan! 

Tapahtuma järjestetään verkkoselain-alustalla, eli tarvitset osallistumiseen ainoastaan toimivan nettiyhteyden sekä verkkoselaimen. Tuettuja verkkoselaimia ovat Google Chrome (suositeltu), Mozilla Firefox ja Microsoft Edge.

Linkki tapahtumaan lähetetään tiistaina 23.3. sekä keskiviikkona 24.3. ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki myös tapahtuman aikana – mikäli ilmoittaudut tapahtuman aikana, saat linkin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Saman linkin kautta pääset tapahtumaan sekä torstaina että perjantaina. Päästyäsi tapahtumaan, voit vapaasti kiertää eri symposiumeissa sekä näyttelyalueella. Luennot ovat katsottavissa tapahtuma-alustalla jo samana päivänä noin 10 minuutin kuluttua symposiumin päättymisestä ja myös jälkikäteen, aina perjantai-iltaan 2.4.2021 saakka.  

Vaikka olisit ilmoittautunut vain yhdelle päivälle, voit halutessasi osallistua kumpanakin päivän ja  voit myös katsoa jälkikäteen kummankin päivän tallenteita. 


Huomioithan, että erikoistumiskoulutukseen hyväksytään ainoastaan osallistuminen live-lähetykseen tapahtuman aikana. Erikoistumiskoulutustodistuksen saa vastaamalla kyseisen symposiumin arviointilomakkeeseen. Linkki arviointilomakkeeseen lähetetään sähköpostiisi 2 viikon sisällä lääkäripäivien päättymisen jälkeen. Todistuksia ei myönnetä rinnakkaisista symposiumeista.


JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? KYSY LISÄÄ:

ilmoittautuminen(at)tampereenlaakaripaivat.fi

Tampereen lääkäripäivät
Suomalainen lääkäriseura Duodecim, Tampereen toimisto
Kalevantie 2, 33100 Tampere
puh. 09 6188 5452 /Kirsi Valli
Sähköposti: kirsi.valli(at)duodecim.fi


TIETOSUOJASELOSTE